Novosti

24/04/2017

Svibanjski program u INK-u

INK je objavio svoj bogati svibanjski program koji će započeti gostovanjem Gradskog kazališta Zorin dom iz Karlovaca koji će upriličiti predstavu "Kaos iza kulisa" u utorak, 2. svibnja u 20 sati. Svečanost povodom obilježavanja Dana Grada Pule i 72. obljetnice oslobođenja Grada održati će se u petak, 5. svibnja u 11 sati, a istog će dana biti organiziran i gala koncert povodom 40. obljetnice uspješnog glazbenog stvaralaštva Vesne Nežić Ružić pod nazivom Pjesmom do srca.

Vrijedi istaknuti i završnicu 4. Dječjeg pjevačkog festivala Pula pjeva koja je na rasporedu dan kasnije u večernjem terminu od 20 sati i reprizu popularne predstave Djevojačka večer redateljice Violete Tomić koja će se održati 23. svibnja također u 20 sati.

U svibnju u najljepše istarsko kazalište stižu i brojna zanimljiva gostovanja poput Satiričkog kazališta Kerempuh iz Zagreba koje će se ovog puta pulskoj publici predstaviti s predstavom o najpoznatijem hrvatskom nogometnom treneru Miroslavu Ćiri Blaževiću i gostovanje mariborskog SNG-a iz Slovenije s predstavom "Razlogi za srečo" redateljice Mateje Kokol.

Ostatak programa možete pogledati ovdje.