Novosti

25/04/2017

Ženska večer uz Leu Brezar i roman Superjunakinje

U sklopu programa Ženska večer uz dobru knjigu u četvrtak, 27. travnja u 18 sati u Središnjoj knjižnici održati će se predstavljanje romana Superjunakinje autorice Lee Brezar.

Lea Brezar je produktivna, entuzijastična i odvažna spisateljica, koja se okušala u self-helpu (Izvan okvira, DA,I? - priručnik za preživljavanje nakon padova), poeziji (Oda poeziji) te dječjoj književnosti (Crveni planet), a sada i u romanu kako bi prenijela poruku razumijevanja, povjerenja i isprepletenosti životnih niti koje nas sve povezuju. Odlika njezine rečenice je komunikativnost, jednostavnost i emocionalna inteligencija kojom čitatelja vodi do zaključaka koji će mu omogućiti da bolje shvati i prihvati i sebe i druge.
Roman Superjunakinje recenzirala je psihologinja Ljubica Uvodić-Vranić koja kaže kako je ova knjiga „uči i podsjeća na važne stvari u životu – o krizi, i kako je se u psihoterapiji može iskoristiti za napredak; o važnosti biblioterapije; o tome kako nije strašno liječiti se u bolnici na kraju grada kad se liječiš na pravi način.“