Novosti

02/05/2017

DO IT WITH OTHERS - dvodnevni glazbeni događaj u DC Rojc

EduSplash multimedijska platforma za edukaciju i razvoj organizira u Društvenom centru Rojc dvodnevni glazbeni događaj pod nazivom DO IT WITH OTHERS kojim se obilježava završetak prvog ciklusa edukacija EduSplash platforme 2017. godine.
Prvog dana 05. svibnja program započinje u 17 sati dodjelom diploma polaznicima, a zatim u 18.30 slijedi otvorenje izložbe fotografija polaznika. U 19 sati započinje radionica sitotiska, dok se u 21 sat održava prezentacija Ableton Lab Level#2. Nakon toga, od 22 sata program je posvećen pulskoj-istarskoj reggae/dub/dubstep sceni na kojoj će se predstaviti PULAP REGGAE STATION, BASS EXPERIENCE (Jan Becele & Richo), PROOVE & DEGA, VIBRATIONS ADDICT, DUB JAHNERS i LUKA SELECTA. 
Drugog dana DO IT WITH OTHERS događaja održat će se koncert na kojem će nastupiti legendarna punk-rock grupa GOBLINI iz Srbije. Uz njih će na pozornici u dvorištu Rojca nastupiti i tri pulske grupe, super-rock grupa The BLACKBELLIS, OVRHA te punk-omladinci KANI BASTARDI. Program počinje u 21 sati.
Više informacija pronađite ovdje.

Multimedijska platforma za edukaciju i razvoj – VisuaLab / EduSplash nudi besplatne edukacijske programe u sklopu kojih polaznici stječu teorijska znanja i praktična iskustva u području audio-vizualnih umjetnosti, procesa stvaranja, provedbe, produkcije te naposljetku organizacije i provedbe događanja (koncerata, kazališnih predstava, perfomansa, izložbi, festivala i sl.).
Multimedijsku platformu za edukaciju i razvoj – VisuaLab/EduSplash čine organizacije nezavisne kulture (Udruga Seasplash, Udruga Sonitus, Armazonex,); umjetnički studiji (Studio KaPula, Galerija Makina, Studio Partyzan) te tvrtke kojima je glavna djelatnost multimedija i multimedijalni sadržaji (Pozitivan Ritam d.o.o., Audio Lab d.o.o., Medvid produkcija d.o.o.).
Dugoročni cilj platforme je stvoriti kvalitetne edukativne modele koji će kroz teoriju i praksu polaznicima omogućiti profesionalni razvoj u polju kulturnih te audio-vizualnih djelatnosti.
Edukacijski programi smišljeni su s ciljem uključivanja novih mladih zainteresiranih osoba u rad na realizaciji te organizaciji kulturnih događanja ne bi li se na taj način potaknulo stvaranje nove generacije radnika u području kulture i audio-vizualnih umjetnika.