Novosti

05/05/2017

Dani otvorenih vrata Pula sporta

U sklopu programa Dana Grada Pule trgovačko društvo Pula sport priključilo se organizacijom Dana otvorenih vrata. Bogat program započeo je jučer i traje do danas navečer , a obuhvaća posjete svih zainteresiranih dva najveća sportska objekta u Puli, gradski stadion Aldo Drosina te Dom sportova Mate Parlov, te pregršt drugih, za sportaše i ostale zainteresirane građane, zanimljivih aktivnosti.

Tako je jučer u jutarnjem terminu Pula sport prezentirao nove web stranice, na kojima će građani moći dobiti sve informacije vezane za sportske objekte u Puli kojima upravlja Pula sport, a naravno i o projektu izgradnje gradskog bazena koji uskoro započinje. Nadalje, u jutarnjem i popodnevnom terminu bio je omogućen obilazak stadiona Aldo Drosina te ostalih nogometnih terena gdje su posjetitelji imali prilike pogledati treninge omladinskog pogona pulskog nogometnog prvoligaša.

Danas pak od 10 do 20 sati, svi zaljubljenici dvoranskih sportova mogu na Dane otvorenih vrata Doma sportva Mate Parlov.  Od 10 do 15 sati  mogu posjetiti otvoreno Kuglalište, a od 15 do 18 sati pogledati trening kuglača Sportskog društva gluhih, dok će od 18 do 20 sati biti organizirano besplatno kuglanje za sve zainteresirane. I u objektu najveće pulske sportske dvorane također će se održati prezentacija novih web stranica Pula sporta. S početkom od 13. 30 sati posjetitelji će u Domu sportova Mate Parlov moći pratiti trening rukometnog kluba, od 16.30 sati na dalje trening boksačkog kluba, a od 17.30 sati na dalje i hrvačkog kluba, dok će njihovi treneri zainteresiranima dati sve informacije koje ih zanimaju. Danima otvorenih vrata odazvali su se i školarci koji su posebno uživali u igri i pokazali sportski duh.