Novosti

03/07/2017

2Cellos oduševio pulsku publiku

Poznati dvojac 2Cellos, Stjepan Hauser i Luka Šulić, jučer su pred prepunom pulskom Arenom održali nezaboravni koncertni spektakl. Bila je to jedinstvena prilika za promociju njihovog četvrtog studijskog albuma „Score“.

Nakon uvodnog nastupa mladog virtuoza iz Rijeke Filipa Živkovića pozornicu su zauzeli 2Cellosi koji su uz pratnju Zagrebačke filharmonije svoj nastup započeli Vangelisovom melodijom iz legendarnog filma „Vatrene kočije". Izveli su i poznatu temu iz „Godfathera“, kao i mega popularne singlove „My Heart Will Go On" iz filma „Titanic", „For the Love of a Princess" iz filma „Hrabro srce" i „Now We Are Free" iz „Gladijatora" te njima oduševili publiku.

U drugom dijelu koncerta 2Cellosima pridružio se još jedan pulski glazbenik, bubnjar Dušan Kranjc uz čiju pomoć su izveli „Thunterstuckom“ od AC/DC, „Smells Like Teen Spirit“, „Highway to Hell“, „Welcome to the jungle“, „We Found Love“ od Rihanne, „I can't get no (Satisfaction)“, „Wake Me Up“ od Avicii, „Smooth criminal“ te ostale poznate hitove.

Zvukovi filmskih melodija i rock hitova tako su sinoć ispunili prostor i očarali publiku, a 2Cellosi su još jednom potvrdili svoju popularnost i status miljenika publike.