Novosti

31/07/2017

Objavljen Poziv za predlaganje programa i projekata javnih potreba u socijalnoj skrbi i zdravstvu Grada Pule za 2018. godinu

Dana 31.7.2017. Grad Pula-Pola, Upravni odjel za društvene djelatnosti objavio je Poziv za predlaganje programa i projekata javnih potreba u socijalnoj skrbi i zdravstvu Grada Pule -  Pola za 2018. godinu.  Rok za podnošenje prijava je 31. kolovoz 2017. Pravo prijave na ovaj poziv imaju ustanove - proračunski korisnici drugih proračuna, te ostale pravne i fizičke osobe izuzete od primjene Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Grada Pula-Pola.

Pravo prijavljivanja programa na ovaj Poziv nemaju udruge i ostale organizacije  civilnog društva (zaklade, privatne ustanove, vjerske zajednice i druge neprofitne organizacije) za koje će Poziv biti objavljen  nakon donošenja Proračuna Grada Pule-Pola za 2018. godinu  sukladno Godišnjem planu javnih natječaja Grada Pule-Pola.

Poziv za predlaganje programa javnih potreba u socijalnoj skrbi i zdravstvu  Grada Pule – Pola za 2018. godinu objavljen je na službenim stranicama Grada Pule-Pola www.pula.hr u rubrici Upravni odjel za društvene djelatnosti/Dokumenti i Izvješća. Poziv možete pogledati i ovdje.