Novosti

14/09/2017

Prezentacija rezultata s treninga za učitelje održanog u okviru projekta D’BASKET

U petak, 15. rujna 2017. godine u 13.00 sati u prostorima OŠ Veli Vrh (J. Zahtile 1.,52100 Pula) održat će se konferencija za medije povodom prezentacije novina s održanog treninga za učitelje i stručno osoblje škola.

Na konferenciji će sudjelovati pročelnica UO za društvene djelatnosti Grada Pule Elvira Krizmanić Marjanović, upraviteljica Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva Helga Možé Glavan, ravnateljica OŠ Veli Vrh Irene Rigo, koordinatorica projekta za OŠ Veli Vrh Marietta Kaić Kosanović, predstavnica partnerske organizacije iz Italije Associazione 2050 Sandra Rainero te ispred partnerske organizacije iz Slovenije KID PiNA Ema Weixler.

Konferencija za medije se održava povodom održavanja petodnevnog treninga za učitelje iz Hrvatske, Slovenije i Italije, a koji ima za cilj poboljšanje kompetencija nastavnika za rad s raznovrsnim grupama učenika. Trening se održava u okviru projekta D’BASKET - BAsic Skills, Entrepreneurship, Treasures of Diversity (Osnovne vještine, poduzetništvo, vrijednost različitosti) u kojem Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, Grad Pula i Osnovna škola Veli Vrh sudjeluju kao partneri.