Novosti

19/10/2017

Edusplash nominiran za najbolji edukativni program

U tijeku je glasanje za najbolji edukativni program na kojem se pozicionirao i pulski EduSplash - multimedijska platforma za edukaciju  i razvoj, udruge Seasplash. Edukacija se fokusira na primjenjiva znanja i vještine u praksi kroz četiri programa: Edukacija o produkciji i organizaciji kulturnih događanja, Edukacija o produkciji zvuka uživo, Edukacija o osnovama fotografije te Edukacija Ableton Lab.

Cilj edukacije je da se kroz osnove teorije s naglaskom na praktična iskustva na području audio-vizualnih umjetnosti i procesa stvaranja, provedbe i praćenja kulturnih događanja, uključe svi zainteresirani kreativni pojedinci u stvaranje platforme nove generacije profesionalnih radnika na području nezavisne kulture i umjetnosti. Svaki edukacijski program uključuje teorijski i praktični dio. Teorijski dio edukacija obuhvaća predavanja stručnih predavača u DC Rojc, dok je za praktični dio predviđena aktivna participacija polaznika uz mentorstvo, u provedbi i praćenju raznih kulturnih događanja na području Pule. Nakon uspješno završenog prvog dijela edukacije, zainteresirani polaznici mogu nastaviti usavršavati svoja znanja putem naprednijeg ciklusa edukacija LEVEL#2, ali i predstavljati svoje uratke te stečena znanja i vještine javnosti.

Nagrada Ambasador kroz 47 kategorija odaje počast najboljim festivalima, klubovima, glazbenicima i plesnim destinacijama. Ambassador je konstruiran kao nagrada struke i publike, a dodjeljuje se akterima hrvatske elektroničke scene za ostvarenja u proteklih godinu dana unutar granica Hrvatske i u inozemstvu. Dodjela nagrada održava se jednom godišnje.

Svi zainteresirani, glasati mogu na linku:  https://www.klubskascena.hr/ambasador/scena/najbolji-edukativni-program