Novosti

28/10/2017

Gradonačelnik Boris Miletić sudjelovao u humanitarnoj akciji “ Učinimo mali korak velikim”

Na pulskoj Portarati danas je druženjem s građanima zaklada “Hrvatska za djecu” predstavila svoje slikovnice “Učini mali korak velikim”, kojima djeca bez roditeljske skrbi i djeca s posebnim potrebama izražavaju svoje želje, a ispunjavaju ih svi koji dragovoljno preuzmu slikovnicu.

Svoju slikovnicu među prvima preuzeo je gradonačelnik Grada Pule Boris Miletić, zajedno s istarskim županom Valterom Flegom .

“Pozdravljam sve prisutne, drago mi je podržati ovu humanu akciju. Grad Pula prijatelj je djece i posebno skrbimo o najmlađima, te sam sretan što ovom malom gestom možemo učiniti veliko djelo, ispuniti dječju želju. Drago mi je danas vidjeti sve vas okupljene te vas pozivam da se uključite u ovu akciju odabirom svoje slikovnice.” kazao je Miletić.

Nakon otvaranja slikovnice gradonačelnik Miletić i župan Flego krenuli  su u potragu igračka koja su djeca zaželjela u njihvoj preuzetoj slikovnici , te su ih kupili i predali ravnateljici zaklade.

Na uručenoj donaciji i izdvojenom vremenu gradonačelniku Miletiću posebno se zahvalila  upraviteljica zaklade “Hrvatska za djecu “ Ivana Kristić Buntić.