Novosti

06/11/2017

Grad Pula i ove godine pokrovitelj turnira „Moja ulica, moja ekipa“

U pulskoj Komunalnoj palači danas je održana konferencija za novinare na kojoj je predstavljen program tradicionalnog malonogometnog turnira „Moja ulica, moja ekipa“ koji će se u prosincu održati u Domu sportova Mate Parlov.
Gradonačelnik Pule Boris Miletić kazao je kako Grad već godinama ponosni pokrovitelj ove vrijedne sportske manifestacije. „Ovaj malonogometni turnir jedna je od najposjećenijih sportskih manifestacija u Hrvatskoj i vjerujem da će interes i ove godini biti veliki, kako samih sudionika turnira, tako i posjetitelja kojih je prošle godine bilo više od 12 tisuća. Mi ćemo i dalje biti partner i podrška u svakoj inicijativi koja promiče sportske aktivnosti i zdrav način života“, poručio je Miletić podsjetivši kako je Grad Pula nedavno osigurao uslugu besplatnog korištenja interneta putem Wi-Fi signala u svim sportskim objektima u kojima upravlja društvo Pula sport, pa tako i u Domu sportova Mate Parlov.
Predsjednik udruge Futsal Pula Valter Cetina zahvalio je Gradu Puli, Turističkoj zajednici grada Pule i Istarskoj županiji na velikoj potpori prilikom organiziranja ove sportske manifestacije te je poručio kako se ove godine očekuje još veći broj gledatelja i prodanih ulaznica. Dodao je i to kako će se pored veteranskog dijela turnira, i „Mini ulice“ za djecu do 11 godina, na ovogodišnjoj Ulici po prvi put održati i turnir za djecu do 15 godina.
Dopredsjednik Udruge Damir Pauletić predstavio je ukratko kvalitetan program ovogodišnjeg izdanja turnira koji će trajati od 8. prosinca sve do Božića. "Osim Istre i Kvarnera, nadamo se da ćemo ove godine privući i ekipe iz Zagreba i ostatka Hrvatske," kazao je Pauletić poručivši kako se ukupno očekuje više od stotinu ekipa koje će se prijaviti za sudjelovanje te da je veliko izvlačenje zakazano za 1. prosinac.