Novosti

08/11/2017

Otvoren 15. Susret prijateljstva

U Domu hrvatskih branitelja danas je otvoren 15. sportsko-rekreativni i kulturni susret osoba s intelektualnim teškoćama pod nazivom "Susret prijateljstva" koji ove godine okuplja preko 600 sudionika.

Zamjenica pročelnice UO za društvene djelatnosti Irena Peruško poručila je kako joj je veliko zadovoljstvo prisustvovati ovoj hvalevrijednoj manifestaciji. "Glazba i sport povezuju nas u emotivni osjećaj prijateljstva koje se gradi razmijenom naših iskustva, a u prijateljstvu zajedno cijenimo bogatstvo svakog čovjeka bez obzira koliko smo svi različiti." - kazala je Peruško.

Predsjednik Udruga roditelja osoba s kombiniranim smetnjama u psihofizičkom razvoju Istarske županije Gvido Radolović srdačno se zahvalio Gradu Puli na pomoći pri organizaciji te je pozdravio i sve mlade sudionike kojih je iz godine u godinu sve više.

Uslijedio je glazbeno-scenski program u sklopu kojega su recitatorskim, plesnim i glazbenim točkama nastupila brojna djeca iz vrtića, škola, ustanova i udruga s područja cijele Istarske županije.