Novosti

18/11/2017

Otvoreno prvenstvo Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom

U sportskoj dvorani Osnovne škole Veli Vrh danas je održano otvorenje završnog kola prvenstva Hrvatske u pojedinačnom boćanju za osobe s invaliditetom kojemu su nazočili zamjenica gradonačelnika Grada Pule g.Elena Puh Belci i zamjenica istarskog župana g.Sandra Čakić Kuhar  te brojni uvaženi gosti, organizatori, pokrovitelji i donatori.

Predsjednik boćarskog Kluba osoba s invaliditetom Istarske županije “Istriana”, g. Davor Komar,  srdačno je pozdravio sve prisutne te posebnim zahvalnicama odao priznanje i  zahvalu svima koji podupiru i prate ih u njhovom radu i uspjesima.

Zahvalu svima koji sudjeluju u ovom danu i koji su aktivni u sportu  uputila je  zamjenica gradonačelnika Grada Pule, g. Elena Puh Belci.

 "Pozdravljam sve prisutne u ime gradonačelnika Borisa Miletića i svoje osobno. Čestitam vam na trudu i volji koju ulažete u svoje sportske uspjehe , te vam želim danas odlične rezultate, sretno.” Poručila je Puh Belci i ujedno  primila povelju u ime Grada Pule kao znak zahvalnosti za pruženu podršku Klubu "Istrijana".