Novosti

20/11/2017

Brojne pulske nominacije za elektroničku glazbu

Pozna portal elektroničke glazbe Klubska Scena objavio je nominacije za glazbenu nagradu Ambasador. Za postignuća na domaćoj i stranoj elektroničkoj sceni možete glasati na --> https://www.klubskascena.hr/ambasador

Od 29 kategorija glasanje traje do 8. studenog u njih 20, o preostalih 9 odlučivati će stručni žiri u sastavu: Petar Dundov, Damir Ludvig, Ivan Mastermix, Haris Čustović i Seraphim Codex. Dodjela će se održati 21. studenog u Boogaloou. 

Osim što je PDV nominiran u kategoriji Etiketa godine, Filip Motovusnki nominiran je u kategoriji Najbolji bass DJ i kategoriji Single godine za Lava VIP, Radikal Dub Kolektiv, ABOP i Kozmodrum u kategoriji Elektronički bend godine, te Bamwise - 'Soundproof'i Kozmodrum - 'Gravity'u kategoriji Album/kompilacija godine. 

Outlook Festivali Dimensions Festivalinominirani su u katergoriji Najbolji festival, Seasplash Festivalu kategoriji Najbolji boutique festival, Slurp! Festival u kategoriji Najbolji klupski festival, Seasplash Summer Club u kategoriji Najbolji veliki klub, Nova Scena [Pločnik] u kategoriji Koncept godine, Seasplash Soundsystem u kategoriji Soundsystem godine, Edusplash i Iza Scene [Pločnik] u kategoriji Najbolji edukativni program, te Pula kao Plesna destinacija godine.