Novosti

24/11/2017

Besplatna radionica “Lajk za kulturu”

Udruge Metamedij i Pulska filmska tvornica, u okviru svojih dugogodišnjih medijskih projekata Medijski kultivator i Medionauti organiziraju besplatnu radionicu „Lajk za kulturu – stvaranje sadržaja i promocija na društvenim mrežama“.

Polaznici će usvojiti znanja i vještine potrebne za stvaranje kvalitetnog sadržaja na društvenim mrežama koji će privući, informirati i potaknuti ciljanu publiku na raspravu. Program je osmišljen i prilagođen mladima srednjoškolske dobi, temelji se na praktičnom radu te radu u malim grupama, uz stručnu pomoć i mentorstvo. Tijekom radionice obrađivati će se teme vezane uz novinarstvo (voditelj: Boris Vincek), reportažnu fotografiju (voditelji: Hassan Abdelghani i Danijel Kiršič), community menadžment i društvene mreže (voditelji: Mijena – Agencija za digitalni marketing). Fokus će biti na najkorištenijim društvenim mrežama u Hrvatskoj – Facebooku i Instagramu. Program uključuje i posjete događanjima u kulturi na području grada Pule.

Polaznici će nakon radionice imati priliku postati članovi redakcije Kulturistra – portala za kulturu Istarske županije i/ili članovi marketinškog tima Pulske filmske tvornice za projekt „Medionauti“. Radionica se sastoji od 4 susreta koji će se održati 6. prosinca (srijeda), 7. prosinca (četvrtak), 14. prosinca (četvrtak) i 18. prosinca (ponedjeljak) u prostoru udruge Metamedij (Gajeva 3, DC Rojc), od 17.00 do 20.00 sati. Detaljan program prilažemo uz ovaj dokument a može se pronaći i na: http://metamedia.hr/lajk-za-kulturu/. Kako sudjelovati? Za sudjelovanje potrebno je ispuniti prijavnicu do ponedjeljka, 4. prosinca 2017. Mjesta na radionici su ograničena, selekcija kandidata vršit će se na temelju prijavnice. Organizatori će kontaktirati prijavljene u utorak, 5. prosinca, kako bi ih obavijestili da li su primljeni na radionicu.

Prijavnica se može pronaći na: http://metamedia.hr/lajk-za-kulturu/. Za dodatne informacije: 099 878 9284, kontakt.radionice@gmail.com Radionica je besplatna zahvaljujući podršci Grada Pule, Istarske županije i Hrvatskog audiovizualnog centra.