Novosti

14/12/2017

Predstavnici Dječje knjižnice i udruge Piccolli terremoti posjetili gradonačelnika

Pulski gradonačelnik Boris Miletić primio je danas u prostorijama Komunalne palače predstavnike Gradske knjižnice i čitaonice Pula, ravnateljicu Nelu Načinović, predstavnicu Dječje knjižnice,  knjižničarku Vlastu Šajinu Sošić te udrugu Piccolli terremoti na čelu s maestrom Ester Richter Kontošić  povodom obilježavanja 60-te obljetnice rada Gradske knjižnice Pula i Dječje knjižnice.


Gradonačelnik Boris Miletić srdačno je pozdravio sve prisutne te čestitao na 60. obljetnici rada i djelovanja predstavnicima knjižnica.
„Držim da je knjižnica zaista bitan sadržaj za jedan moderni urbani centar. Osjećao sam potrebu da Vas pozovem i osobno se zahvalim na Vašem radu te da vam pružim moju punu podršku.  Trudite se i dajete puno za naš grad, stoga Vam hvala.  Također, želio bi ovom prilikom poručiti kako je, s obzirom na vrijeme Božića, upravo knjiga prigodan poklon za sve uzraste, stoga pozivam sve prisutne i naše građane ukoliko još nisu odlučili što će ovog Božića darovati, da izbaberu upravo knjigu kao svoj blagdanski dar.“ - kazao je Miletić.


Današnjem prijemu prisustvovala je i pročelnica Upravnog odjela za kulturu Jasmina Nina Kamber.
Na kraju prijema, udruga Piccoli terremoti sa profesoricom Ester Richter Kontošić odpjevala je nekoliko pjesama prisutnima, a gradonačelnik se svima zahvalio prigodnim poklonima namijenjenim mališanima.