Novosti

19/12/2017

Zamjenica gradonačelnika sudjelovala na predblagdanskom susretu poslovnih žena

U Hrvatskoj gospodarskoj komori - Županijskoj komori Pula jučer je održan tradicionalni predblagdanski susret poslovnih žena na kojemu je uz predsjednicu HGK-ŽK Pula Jasnu Jaklin Majetić nazočila i zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci te brojne uspješne i nagrađivane poslovne žene.

Svima njima dobrodošlicu ispred HGK - ŽK Pula zaželjela je Jaklin Majetić koja je kao i uvijek iskoristila priliku kako bi istaknula bitnost uloge žene u gospodarstvu, ali i drugim sektorima. 

Puno uspjeha na privatnom i poslovnom polju u nadolazećoj 2018. godini prisutnima je zaželjela zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci napomenuvši da statistike u ženskom poslovnom svijetu u Europi i Hrvatskoj nisu pohvalne, ali da Istra pokazuje dobar primjer. 
Za riječ se obratila i Gordana Deranja koje je ohrabrivala žene da se odvaže u svom putu i budu uspješne.

 Istra je svakako jedna od najjačih hrvatskih regija što se tiče broja žena poduzetnica, a njihov već tradicionalni predblagdanski susret u prostorijama HGK Županijske komore Pula, uvijek je prava prilika za međusobno umrežavanje i razmjenu poslovnih iskustava.