Novosti

18/01/2018

Otvoren novi supermarket Plodine u kojemu je zaposleno 45 djelatnika

Prigodnim rezanjem vrpce danas je svečano otvoren novi supermarket Plodine u Mutilskoj ulici u Puli. Riječ je o drugom supermarketu Plodine u Puli, a službeno su ga otvorile Elena Puh Belci zamjenica gradonačelnika Pule i Đozi Heberling članica Uprave Plodina d.d..

„Zahvaljujem se Upravi Plodina što je još jedan značajni investicijski objekt izgrađen u bližoj okolici centra Pule i vjerujem da će se ostvariti dobra suradnja s našim sugrađanima i gospodarstvom. Veseli me što su otvorena nova radna mjesta i Grad Pula uvijek pruža potporu investicijama koje tome doprinose.  Želim da ovaj projekt, kao i svi prethodni u gradu,  donesu jednu višu kvalitetu našim kupcima“, kazala je Elena Puh Belci.

Članica Uprave Plodina d.d. Đozi Heberling zahvalila se svima koji su svojim prisustvom uveličali otvorenju ovog 81 supermarketa Plodine. Veliku zahvalu uputila je gradonačelniku Pule Borisu Miletiću i svim službama u Gradu na potpori u realizaciji projekta.

„Investicija je vrijedna 6 milijuna eura, zaposleno je 45 djelatnika a u sezoni planiramo zaposliti još 30-ak djelatnika“ navela je Heberling te pozvala građane da im se obrate ukoliko žele sezonski posao.

Površina prodajnog centra iznosi 2.500 metara kvadratnih, a parkiralište ima 160 parkirališnih mjesta. Osim supermarketa u objektu se nalazi i caffe bar.

„Nadam se da ćete biti zadovoljni našom ponudom i cijenom usluga i vidimo se krajem godine na otvorenju trećeg supermarketa u Puli u novom trgovačkom centru Max Stoja", najavila je Heberling.

Nakon svečanog otvaranja brojni građani uputili su se u kupnju.