Novosti

28/02/2018

Sutra počinju Javne rasprave o Prijedlogu VI. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Pule i o Prijedlogu VII. Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Grada Pule

Javne rasprave o Prijedlogu VI. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Pule i o Prijedlogu VII. Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Grada Pule započinju sutra, 1. ožujak 2018. godine i trajat će do 15. ožujka 2018. godine. Javni uvid u prijedloge izmjena navedenih planova moći će se izvršiti u prostorijama Upravnog odjela za prostorno uređenje, komunalni sustav i imovinu Grada Pule, Forum 2, I kat, svakog radnog dana od 09.00 do 15.00 sati za vrijeme trajanja javne rasprave. Uvid u Prijedloge planova moći će se izvršiti i na službenoj web stranici Grada Pule, www.pula.hr.
Javno izlaganje za sve zainteresirane o Prijedlogu VI. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Pule održat će se u Gradskoj vijećnici (Komunalnoj palači) u Puli, Forum 1, dana 7. ožujka 2018. godine u 14.30 sati, dok će Javno izlaganje o Prijedlogu VII. Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Grada Pule održat istoga dana na istome mjestu u  16.00 sati.

Više informacija i način sudjelovanja  u javnoj raspravi dostupno je na sljedećem linku