Novosti

18/04/2018

Otvorena nova poslovnica Erste banke

Prigodnim programom danas je u Puli, u zgradi Croatia osiguranja otvorena nova poslovnica Erste banke, a u ime Grada Pule otvorenju je prisustvovao zamjenik gradonačelnika Robert Cvek.

Zaželjevši upravi i svim djelatnicima banke puno poslovnih uspjeha na novoj lokaciji, zamjenik gradonačelnika istaknuo je  kako se otvaranjem nove poslovnice, banka dodatno približila svim građanima. „Pula je nakon Zagreba grad s najvećim brojem poduzetnika u odnosu na radno sposobno stanovništvo, a da smo kao grad sve atraktivniji investitorima svjedoči i pojačana poduzetnička aktivnost u gradu. Kao Grad, činimo sve kako bismo stvorili pozitivnu poduzetničku klimu i poticajno poslovno okruženje te ćemo uvijek biti dobar partner u provođenju budućih zajedničkih projekata“, kazao je Cvek.

U ime Istarske županije okupljene je pozdravio zamjenik župana Fabrizio Radin koji je podsjetio kako je upravo s Erste bankom županija partner u financiranju projekta izgradnje nove Opće bolnice u Puli.

Predsjednik uprave Erste banke Christoph Schoefboeck napomenuo je kako je riječ o inovativnoj poslovnici, koja je kao prva u Hrvatskoj uređena u skladu s novim konceptom uslužnog modela te kako je krajnji cilj maksimalno povećati korisničko iskustvo klijenta. Poslovnica se prostire na ukupno 700 četvornih metara i tri etaže.

Prigodom otvorenja, uručeni su donacijski čekovi Dnevnom centru za rehabilitaciju Veruda,  Društvu multiple skleroze istarske županije te Domu za starije i nemoćne Alfredo Štiglić.