Novosti

11/05/2018

Otvorena izložba fotografija "Prihvaćena" povodom obilježavanja 6 godina rada Prihvatilišta za beskućnike Pula

Danas se u Dnevnom boravku  Rojc održala izložba Gradskog društva Crvenog križa Pula povodom 6. godina rada Prihvatilišta za beskućnike Pula na kojoj su u ime Grada Pule sudjelovale zamjenica gradonačelnika Grada Pule Elena Puh Belci i pročelnica UO za društvene djelatnosti Elvira Krizmanić Marjanović .

Izložba je to autorice Snježane Bratanović pod nazivom „Prihvaćena“ , a sastoji se od slika gospođe Ane koja je duže vrijeme u prihvatilištu u Puli. Auorica je izložila slike njezine svakodnevnice.

Jasna Vekić ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Pule  zahvalia se svima koji doprinose i koji pomažu. Naglasila je kako je Grad Pula u svemu velika potpora te dala riječ zamjenici gradonačelnika.

Elena Puh Belci pozdravila je prisutne u ime gradonačelnika Grada Pule, izrazila je zadovoljstvo  da Grad ima ovako jednu uspješnu ustanovu, uspješnu ekipu i građane dobra srca.

Prisutni su nakon pozdravnih govora pogledali prezentaciju voditeljice prihvatilišta za beskućnikePula ,Helene Babić,  koja je ukratko opisala rad prihvatilišta od samih početaka do  danas.