Novosti

26/06/2018

Danas počinje Sajam mogućnosti ”Neovisan znači imati stav i biti zdrav”

Vijeće za prevenciju kriminaliteta Grada Pule već tradicionalno s Policijskom upravom istarskom, Službom za prevenciju, izvanbolničko liječenje bolesti ovisnosti i zaštitu mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije i drugim partnerima obilježava današnji Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama.

Prvi sajam mogućnosti ”Neovisan znači imati stav i biti zdrav” organizira se na području tehnike te će se održati danas od 9 do 11 sati, u prostorijama i ispred prostorija Zajednice tehničke kulture Pula na Trgu kralja Tomislava. ''Neovisan znači imati stav i biti zdrav!“ sjajna je prilika za svu djecu i mlade da iz prve ruke saznaju kako i na koji se način mogu uključiti u slobodne aktivnosti tehničkog profila.

Obilježavanjem Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama nastoji se upozoriti na štetnost zlouporabe droga i njezinu povezanost s kriminalitetom, ukazati na zdrave životne izbore te istaknuti vrijednost suradnje i zajedništva različitih organizacija u prevenciji i suzbijanju zlouporabe opojnih droga.