Novosti

13/12/2018

Okrugli stol o položaju nezavisne kulture u Istri

U srijedu 19.prosinca 2018. godine u 17 sati u Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc održat će se Okrugli stol o položaju nezavisne kulture u Istri na kojemu će prisustvovati pročelnica za kulturu Grada Pule Jasmina Nina Kamber te pročelnik za kulturu Istarske županije Vladimir Torbica.
Okrugli stol o položaju nezavisne kulture u Istri kojeg organiziraju IKA-Istarska kulturna agencija-Agenzia culturale Istriana i Savez udruga Rojca u okviru programa Otvorene platforme Rojc, a uz podršku Zaklade kultura nova.
Cilj je okupiti kulturne djelatnike Istre i donositelje/provoditelje javnih politika u kulturi Grada Pule i Istarske županije kako bi se  dao osvrt na provedbu Kulturnih strategija Grada Pule i Istarske županije i kroz konstruktivan dijalog stvorile perspektive za unapređenje.
Na isteku je 4. godina provedbe navedenih kulturnih strategija te će se na   na ovom okruglom stolu, zajedno s donosiocima/provoditeljima strategije i kulturnim djelatnicima Istre i Pule porazgovarati o dosadašnjoj implementaciji same strategije, njenih ciljeva i učinaka na sam razvoj sektora.