Novosti

05/02/2019

Predstava Trnoružica u Teatru Naranča

Trnoružica je svevremenski klasik prema motivima priče braće Grimm, a ispričan na Narančin prepoznatljiv način uz puno pjesme, plesa i humora. Napokon se kralju i kraljici rodila kćer, Aurora, a kralj je toliko zbunjen da je zaboravio pozvati zlu vilu na proslavu. Uvrijeđena zla vila odlučuje kazniti Auroru tako što je proklinje: na svoj 16 rođendan na staro će se nabosti vreteno i srce mlado bit će ugašeno. Dobre vile ublažavaju kletvu i skrivaju Auroru pod imenom Trnoružica.

Rasplet čarobne price o Trnoružici i kako je dobro pobijedilo zlo pogledajte u Tetaru Naranča (Dječji kreativni centar, Radićeva 22, Pula) ove subote, 9. veljače 2019. godine s početkom u 18 sati. Predstava traje 50 minuta.

Glume: Petra Vukelić, Katja Rabar, Majkl Mikolić, Matilda Nikić, Luka Rudan, Ivan Roce, Mathilde Vukosavljević, Lucija Pajca, Gea Gallo / Anja Brščić.

Adaptacija i režija: Majkl Mikolić
Glazba: Duo Loose
Scenografija: Lena Modrušan
Kostimi: Marina Štembergar
Koreografije: Katja Rabar
Scenski pokret: Maja Đurinović
Dizajn rasvjete: Anton Modrušan - Toni
Asistent režije: Linda Kliman
Tekstovi songova: Luka Juričić i Filip Boškin

"Glumci će pred vama stvoriti svijet u kojem prava ljubav vlada i gdje caruje čast, u kojem se slavi sreća i srca su veća", poručuju iz Teatra Naranča.

Ulaznice se mogu rezervirati na broju telefona 095/522-2505 ili na e-mail adresi: teatar.naranca@gmail.com.