Novosti

11/02/2019

Najavljeno treće izdanje borilačkog spektakla Gladiator Fight Night

Treće izdanje borilačkog spektakla Gladiator Fight Night održat će se u subotu 23. veljače u SRC Mirna Patinaggio, a program je predstavljen na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj je u ime Grada Pule kao pokrovitelja manifestacije prisustvovao zamjenik gradonačelnika Pule Robert Cvek.

„Pula je oduvijek bila poznata kao grad brojnih kvalitetnih sportaša među se posebno ističu borci različitih borilačkih vještina. Na nama je kao Gradu da i dalje potičemo razvoj sporta, što kroz brojna ulaganja kroz sportsku infrastrukturu kao što je primjerice tek izgrađen kompleks javnih gradskih bazena, što kroz ulaganja u programe i na tome ćemo naravno i dalje inzistirati. Što se samog spektakla tiče, očekujem da će borbe biti korektne te da će pobijediti sportski i natjecateljski duh, a vjerujem da će i publika uživati u mečevima koji nas očekuju“, istaknuo je zamjenik gradonačelnika Robert Cvek.

O programu trećeg izdanja borilačkog spektakla Gladiator Fight Night govorio je proslavljeni trener pulskog kluba Trojan Free Fighters Zelg Galešić koji je kazao kako nas očekuje ukupno 11 borbi u MMA i K1 disciplini, a iz pulskog kluba nastupa sedmero boraca.

Svoja očekivanja podijelili su članovi Trojan Free Fightersa Daniel Bažant i Marko Mašović koji u MMA disciplini nastupaju u kategorijama do 68 i do 70 kilograma.

Borilački spektakl Gladiator Fight Night 3 ima i međunarodni karakter obzirom da najavljeni borci osim iz Hrvatske, dolaze iz Albanije, Egipta, Turske, Italije i Maroka.

Treće izdanje Gladiator Fight Nighta održat će se u subotu 23.02. u SRC Mirna, Patinaggio u 20,00 sati, a vaganje boraca je dan ranije, odnosno u petak 22.02. u automat klubu Senator u 18,00.

 

FIGHT CARD:

MMA-68kg
Daniel Bažant (Trojan) VS Enis Ahouli (ALB)

K1 -66kg
Amel Dizdarević (King Poreč) VS. Mahmoud Deyab (EGY)

K1 -77kg
Furkan Turkmen (TUR) VS. Damir Bošnjak (Nippon Gym Zagreb)

MMA -70kg
Marko Mašović (Trojan) VS Denis Lovrić (ATT Zagreb)

K1 Semi Pro +95kg
Ivan Lukšić (UFK Novi Zagreb) VS. Edmond Elezaj (ALB)

MMA Semi Pro -77kg
Enis Mucaj UFK (Novi Zagreb) VS. Nicola Pittarello (ITA)

MMA Semi Pro -88kg
Jovica Podkonjak (Trojan) Vs Tudor Turcan (MDA)

MMA Semi Pro -63kg
Paolo Balistrieri (Trojan) Vs Gaj Rukavina (UFK Novi Zagreb)

Amaterski MMA -84kg
Moris Macuka (Trojan) VS Marko Ćupurdija (ATT Zagreb)

Amaterski K1 -60kg
Salahudin Šuke (Trojan) VS. Omar Maddi(MAR)

Amaterski MMA -77kg
Noel Dusman (Trojan) VS. Jure Tošić (MMA Zadar)