Novosti

18/04/2019

Svečano otvoren Poluzavršni turnir Prvenstva Hrvatske u košarci za kategoriju Dječaka

U dvorani na Stoji jučer su svečano otvoreni Poluzavršni turniri Prvenstva Hrvatske za Dječake ( U 13) i predkadete ( U 15).

Košarkaški klub Stoja odabran je kao organizator Poluzavršnih turnira Prvenstva Hrvatske za Dječake ( U 13) i predkadete ( U 15), što pokazuje da je prepoznat  dugogodišnji kvalitetan rad sa mlađim dobnim kategorijama  od strane Hrvatskog košarkaškog Saveza.

U ime Grada Pule svečanosti samog otvaranja prisustvovala je pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Elvira Krizmanić Marjanović koja je poželjela svima dobrodošlicu u Grad Pulu i dobre rezultate u natjecanjima.

Prisutnima se obratio i predsjednik KK Stoja,  Šime Vidulin, te poželio svima uspješnu igru i zahvalio Gradu Puli na potpori.

Turniri se održavaju od 17. Do 20. travnja, odnosno sveukupno od 25. Do 28. travnja ove godine.

Na oba turnira sudjelovat će ukupno 16 ekipa iz cijele Hrvatske te među njima i ekipa hrvatskih državnih prvaka KK Cedevita iz Zagreba, zatima ekipa KK Split, KK Cibona, kao i mnoge druge, te KK Stoja kao domaćin.

Košarkaški klub STOJA osnovan je na inicijativu prijatelja sa Stoje u svibnju 1976. godine, a osnovni cilj od početka do dan danas bio je rad s mlađim generacijama, u čemu postižu zavidne rezultate što govori i činjenica da su već desetak godina  najbolji klub u Istri, a sveukupno slave 43 godine postojanja.