Novosti

16/05/2019

Održan Dan otvorenih vrata dječjih vrtića

Treću godinu za redom, jučer je održan "Dan otvorenih vrata" vrtića kojima je osnivač Grad Pula. Dječji vrtić Pula , Dječji vrtić Rin tin tin i Dječji vrtić Mali svijet otvorili su svoja vrata vrtića u popodnevnim satima od 17,00 do 19,00 sati za sve zainteresirane. Svake godine broj roditelja koji posjećuju vrtiće u ovoj manifestaciji sve je veći, a uz mnoge aktivnosti koje su se odvijale u vrtićima izdvojiti ćemo:

Otvorenje izložbe likovnih radova studenata i djece pod nazivom „Put oko svijeta“ u DV Centar i održavanje oglednog sportskog treninga u DV Mali Svijet i PO Monte Zaro (Park Monte Zaro), dok su završne aktivnosti bile u Dječjem vrtiću Rin tin tin .

Ravnateljica Dječjeg vrtića Pula Mariza Kovačević, ravnateljica DV-SI Rin Tin Tin-a Tamara Brussich i ravnateljica DV Mali svijet Sanja Subotić složile su se kako je ovo dobra praksa ali i jedinstvena prilika za roditelje da sa svojom djecom razgledaju prostore vrtića koji ih zanima, upoznaju odgojitelje i stručne suradnike, saznaju koje programe nudi vrtić i sve što ih zanima.