Novosti

12/09/2019

Dan sporta u DC Rojc

U subotu 14. rujna 2019. sa početkom u 10h održati će se Dan sporta DC Rojc. Dan sporta je zajednička manifestacija sportskih udruga koje djeluju u Rojcu, a čiji je cilj prezentirati rad sportskih udruga, povezati ih međusobno i približiti građanima rad istih. Sportske organizacije čine veliki dio ponude Rojca za građane Pule, što je potvrdilo i nedavno ispitivanje javnog mijenja o DC Rojc. Ovom manifestacijom želimo građanima i rojčanima još više približiti rad sportskih udruga te ih dodatno povezati.

Program će se održati istovremeno u i izvan DC Rojc, i to u DC Rojc kroz otvorena vrata udruga te na igralištu DC Rojc kroz pokazne vježbe.

Otvorena vrata imati će: Stolno-teniski klub Arena-Ferro, 1. kat, Klub navijača Hajduka ''Torcida'' Pula, 1. kat, Klub navijača ''Demoni'' Pula, 1. kat, Boksački klub ''Šampion'', 1. kat, Planinarsko društvo Elektroistra, 2.kat, Plesni klub Infinity, 2. kat, Klub športskih aktivnosti i studio aerobika Hip-Hop, 2. kat, Udruga za uravnoteženja uma, govora i tijela Zanshin, 2. kat. (održati će se sat ashtanga yoge u 19h kojeg će voditi Martina Malić), Biljarski klub Pula, 4. kat, Udruga za sport i rekreaciju Pčelica, 4. kat, Sportsko-penjački klub OnSight, 5. kat. 

Na igralištu DC Rojc pokazati će svoje vještine: Breakdance studio AB Original, Odred izviđača pomoraca ''Uljanik'', Klub sportsko-ritmičke gimnastike ''Gazela'', Društvo sportske rekreacije UPAS, Udruga za sport i rekreaciju Pčelica, Kung Fu Club Tao, dok će u skate parku biti skate i BMX trikovi. Udruga Capoeira informirati će građane o svom radu na info točki na igralištu Rojca u sklopu ove manifestacije.

Manifestaciju organizira Savez udruga Rojca, a podržava ju Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.