Novosti

19/09/2019

Circolo ugošćuje predstavu ‘Prometna džungla’ Teatra Naranča

Ove nedjelje, 22. rujna u 18  sati u Zajednici Talijana – Circolo, započinje još jedna kazališna sezona popularnog dječjeg kazališta Teatar Naranča. Riječ je o edukativnoj predstavi Prometna džungla, kojoj je cilj podučiti one najmlađe sudionike prometa da mu pristupaju s pažnjom i oprezom.
Vlado Plavac prometni je policajac koji je dobio zaduženje pripremiti predavanje o prometu najmlađim sudionicima, kao najugroženijoj skupini sudionika prometa. Ali, nije uvijek sve tako lako, naime Vlado Plavac ima veliki strah od publike i trema od njega čini potpuno nespretnog i nesnalažljivog policajca. Tu uskaču Ana i Roko, njegova djeca koja će mu pomoći prebroditi sve prometne prepreke.  
U predstavi glume Gea Gallo/Eva Ikić, Masimo Dobrić/David Paćalat te Luka Juričić u ulozi prometnog policajca. Režiju potpisuje Katja Rabar, scenografiju Fulvio Juričić, a kostimografiju Valetina Ferlin Živić. Za oblikovanje svjetla zadužen je Majkl Mikolić, a vizualni identitet potpisuje Luka Juričić.
Predstava je namijenjena najstarijoj skupini vrtićkog uzrasta te prvašićima. Ulaznicu se mogu rezervirati na broj telefona 095 52 22 505 ili na mail teatar.naranca@gmail.com.