Novosti

04/11/2019

Inovativne filmske radionice „Samo nebo nam je granica“ za starije od 54 godine

Udruga Bacači Sjenki u suradnji sa Savezom udruga Rojc iz Pule provodi inovativne filmske radionice "Samo nebo nam je granica" u Puli, u Dnevnom boravku Rojc od 11. do 15. studenog 2019. godine.

Radionice su namijenjene polaznicima starijim od 54 godine koji žele znati više o tome kako se snimaju filmovi, o novim medijima, o tome što rade i čime se bave njihovi unuci ili djeca i o svemu onom što se krije s druge strane ekrana!  Kroz zajedničko promišljanje i rad biraju se najzanimljivije priče koje postaju autentična filmska djela. Radionice na kreativan i zabavan način potiču zanimanje za sedmu umjetnost, medije i sadržaje koje vole današnja djeca te posredno zbližava generacije. Uvode se polaznici u svijet filma, filmskih profesija te zanimljivih filmskih sudbina. Nudi se kvalitetna zabava, stvaranje i maštanje. Radionice vode vrsni stručnjaci iz svijeta filma.
 
Program "Samo nebo nam je granica" nastao je kroz provedbu istoimenog projekta financiranog kroz Europski socijalni fond. Nakon prvih vrlo uspješnih radionica u Zagrebu, Sinju i Pakracu osigurali smo sredstva za nastavak provedbe kroz provedbu ESF projekta DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara čiji je korisnik Savez udruga Klubtura te ponudili zanimljiv sadržaj u dva nova grada - Puli te Karlovcu.

Radionice u Puli biti će održane od 11. do 15. studenog 2019., u prostorijama Dnevnog boravka Rojc, Gajeva 3, Pula, a trajanje radionica je od 9:00 do 15:00 uz osiguran ručak.