Novosti

29/11/2019

Nova donacija vrijedne opreme pulskoj Općoj bolnici

U pulskoj Općoj bolnici danas je održana prigodna svečanost povodom primopredaje vrijedne medicinske opreme koju su Bina Istra i Arena Hospitality Group osigurale u sklopu humanitarne akcije festivala Rocks & Stars @ Cave Romane, a u ime Grada Pule događaju je prisustvovao zamjenik gradonačelnika Robert Cvek.

Na vrijednoj donaciji zahvalila je ravnateljica pulske Opće bolnice Irena Hrstić koja je istaknula kako će oprema zasigurno olakšati rad liječnika pedijatrije, dok su predsjednik Uprave Arena Hospitality Grupe Reli Slonim i direktor Bina-Istre Christian Santaleza istaknuli kako će se i ubuduće uvijek rado i spremno odazvati ovako vrijednim humanitarnim akcijama. Čestitkama se pridružio i načelnik Općine Medulin i suorganizator Festivala Goran Buić.

Prikupljena sredstva za Odjel pedijatrije pulske Opće bolnice u iznosu od 150 tisuća kuna utrošena su za kupnju mobilnog CTG uređaja i biliblanket fototerapijskog gnijezda za tretmane kod povećane razine bilirubina novorođenčadi čime će se osigurati kvalitetnija medicinska skrb za majke i tek rođenu djecu.