Novosti

02/01/2020

„Anketni upitnik navike, interesi i potrebe mladih vezane za kulturne sadržaje u Puli“

U svrhu istraživanja znanja i detektiranja potreba djece i mladih grada Pule o aktivnostima i sadržajima u kojima bi željeli sudjelovati i koje bi ih „pretvorile“ u aktivnu i angažiranu publiku na području kulture, umjetnosti i zabave u gradu Puli organizacija HUIU, Hrvatsko udruženje interdisciplinarnih umjetnika u partnerstvu s Istarskom kulturnom agencijom provodi ispitivanje u sklopu projekta „In dis public“ financiranog od strane Ministarstva kulture.
Anketni upitnik temeljem kojega se ispituju znanja i detektiraju potrebe djece i mladih grada Pule od 14 do 19 godina na području kulture,umjetnosti i zabave u gradu Puli dostupan je na slijedećoj poveznici
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYVC-qKpPcMRdOhC4YrrkYQakzYi3G3ByY5akLUsIB1P3B9Q/viewform?usp=sf_link
Hrvatsko udruženje interdisciplinarnih umjetnika (HUIU) je u 2019. započelo s provođenjem Program razvoja publike IN DIS PUBLIC u partnerstvu s Istarskom kulturnom agencijom, financiranim od strane Ministarstva kulture RH. Na pojedinim aktivnostima program potiče umrežavanje sa Sveučilištem Jurja Dobrile iz Pule, s 8 srednjih škola iz Pule te brojnim fizičkim i pravnim osobama s područja grada Pule i RH.
Rezultati anketnog ispitivanja biti će poslani na 80 e-mail adrese svih srednjih škola s područja Istarske županije, potom organizacija civilnog društva, ali i upravnih odjela za odgoj i obrazovanje te kulturu gradova i općina u Istarskoj županiji, kao i samoj regionalnoj upravi. Rezultati anketnog ispitivanja biti će objavljeni i na službenoj Facebook i internetskoj stranici HUIU-a, kao i na internetskim stranicama 8 srednjih škola s područja grada Pule s kojima je organizacija HUIU prethodno ostvarila uspješnu suradnju na ovoj aktivnosti. Rezultati ankete poslat će se uz službeno priopćenje i na 20 e-mail adresa medija na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini.