Novosti

10/03/2020

Grad Pula primjer dobre prakse

U pulskoj Komunalnoj palači predstavnici Grada Pule primili su delegaciju Grada Opatije predvođenu pročelnicom Ureda Grada Helenom Masarić, a Pulu su posjetili kako bi se pobliže upoznali s načinom rada i dostignućima gradske uprave po pitanju upravljanja gradskom imovinom.

Zamjenica pročelnika Ureda Grada Lovorka Hajdić Golja zaželjela je je dobrodošlicu kolegama iz Opatije te je izrazila zadovoljstvo što ih može upoznati s radom pulskih odjela i razmjeniti pozitivna iskustva.

Prijemu su nazočili pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje, komunalni sustav i imovinu Ingrid Bulian zajedno s pomoćnicom Mirnom Radolović, pročelnica Upravnog odjela za financije Vesna Sajić s pomoćnicom Barbarom Batelić Lukšić te viši savjetnik za imovinu Robert Stemberger koji je goste upoznao s problematikom i izazovima upravljanja gradskom imovinom.

U ime Grada Opatije pročelnica Masarić zahvalila je na suradnji i otvorenosti Grada Pule naglasivši da će im sve informacija i savjeti koje su dobili tijeko susreta biti od velike koriste u njihovom radu i stvaranju Strategije upravljanja imovinom u Opatiji.