Novosti

27/04/2020

Središnja knjižnica od danas otvorena

Središnja knjižnica od danas, 27. travnja otvara se za rad s korisnicima i pružat će samo najosnovnije knjižnične usluge prema prilagođenom radnom vremenu. Radno vrijeme Središnje knjižnice bit će od ponedjeljka do petka i to dvokratno, od 9 do 12 sati i od 13 do 17 sati. Subotom Knjižnica će biti otvorena od 9 do 13 sati.

Knjižnica Veruda, Dječja knjižnica i Čitaonica kluba umirovljenika Pula do daljnjeg ostaju zatvorene za rad s korisnicima.

U Knjižnici Vodnjan i Knjižnici Žminj posuditi i vratiti knjižničnu građu moći ćete isključivo uz unaprijed dogovoreni termin o preuzimanju građe. Termin možete dogovoriti telefonom ili e-mailom:

  •        Knjižnica Vodnjan: tel. 512 572 / e-mail: vodnjan@gkc-pula.hr
  •        Knjižnica Žminj: tel. 846 142 / e-mail: zminj@gkc-pula.hr

Iz Knjižnice podsjećaju da je rok posudbe knjižnične građe koju je trebalo vratiti nakon 10. ožujka 2020. produžen do 31. svibnja 2020. godine.

Ujedno, mole se svi korisnici za poštivanjem svih propisanih epidemioloških mjera te Smjernica za rad s korisnicima i građom u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula. (Vodič za korisnike o mjerama za suzbijanje širenja zaraze koronavirusom u prostoru Središnje knjižnice).