Novosti

09/07/2020

Započela online prodaja ulaznica 67. Pulskog filmskog festivala

Ulaznice za 67. Pulski filmski festival u prodaji su putem mrežne stranice Javne ustanove Pula Film Festival, dok će se info punkt otvoriti u subotu, 11. srpnja na Giardinima.

Cijena ulaznica za pojedinačnu večer u Areni iznosi 25.00 kuna, komplet za sve večeri 165.00 kuna, a pogodnosti za umirovljenike, studente i višečlane obitelji ostvaruju se isključivo na info punktu uz dokaz o svom umirovljeničkom, odnosno studentskom statusu. Umjesto uobičajenih tjednih propusnica studentima i umirovljenicima ove je godine, omogućena kupovina pojedinačnih ulaznica po povoljnijim cijenama 7.00 kuna za studente te 4.00 kune za umirovljenike. Komplet ulaznica za višečlane obitelji – uz predočenje odgovarajuće potvrde o obiteljskom stanju koju prilaže roditelj ili skrbnik, a izdaje nadležni odjel pri Uredu državne uprave u Istarskoj županiji, višečlane obitelji imaju pravo na kupnju kompleta ulaznica za sve večeri po cijeni od 50.00 kuna po osobi i 10.00 kuna za večer po osobi.

Izuzev info punkta koji će građanima biti na raspolaganju od 11. do 25. srpnja od 9.00 do 22.00 sata, prodajno mjesto ispred Arene bit će otvoreno od 18. do 25. srpnja od 18.00 sati.

Zbog iznimne epidemiološke situacije, broj sjedala u Areni i drugim lokacijama su ograničena te iz Pula Film Festivala posjetiteljima preporučuju da na vrijeme osiguraju svoju ulaznicu.