Novosti

27/07/2020

Zbog velikog interesa publike Operacija pašareta i 30.7.2020. u 21 sat

Zbog velikog interesa publike, u sklopu tradicionalnog programa INK NA KAŠTELU LJETI, osim u najavljenim termina izvedbe 28. i 29. srpnja 2020., predstava OPERACIJA PAŠARETA autora Branka Lučića u režiji Jasminka Balenovića, igrati će i 30. srpnja u 21 sat.

Najnovija produkcija iz programa Čakavske scene, OPERACIJA PAŠARETA, Branka Lučića u režiji Jasminka Balenovića najavljena je jučer na konferenciji za medije kojoj su pored autorskog i glumačkog tima nazočili i pročelnik županijskog Odjela za kulturu i zavičajnost, gospodin Vladimir Torbica i predstavnik Mjesnog odbora Lindar, gospodin Darko Zidarić.

Svoje zadovoljstvo novim kazališnim projektom kojim Istarsko narodno kazalište ispunjava svoju misiju i zacrtane ciljeve u pogledu razvoja produkcija na čakavskom dijalektu, poticanju interesa publike za zavičajnom kulturom, temama i očuvanju jezika kao ishodištu identiteta i nematerijalne kulturne baštine nisu krili niti pokrovitelji i financijeri, niti kreatori - autori i glumci.

S obzirom na okolnosti uzrokovane virusom Covid-19. izvješćujemo Vas da je broj posjetitelja ograničen, da smo dužni poštivati važeće mjere, upute i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (dezinfekcija ruku, mjerenje temperature, poštivanje distance) te ćemo u tu svrhu prikupiti podatke o posjetiteljima: ime, prezime, broj telefona i potpis sudionika.

Svojim potpisom posjetitelj potvrđuje da se osjeća dobro i da nema ukućana u samoizolaciji, da nije boravio unutar prethodnih 14 dana u inozemstvu odnosno ako jest da ima negativan PCR test koji nije stariji od 48 sati, da nije u proteklih 14 dana imao kontakt s osobom zaraženom SARS-CoV-2 virusom te da nema niti jedan od sljedećih simptoma: temperatura, kašalj, nedostatak zraka, grlobolja, curenje nosa ili gubitak njuha.