Novosti

26/08/2020

Posebne upute za 67. Pulski filmski festival

Sukladno epidemiološkim uvjetima usuglašenim sa Stožerom civilne zaštite Istarske županije za održavanje 67. Pulskog filmskog festivala, organizatori ljubazno molimo posjetitelje da se informiraju o posebnim uputama radi nesmetanog praćenja programa.

Posjetiteljima je na raspolaganju 5 ulaza u Arenu, a svoja mjesta mogu zauzeti svakodnevno od 19:00 sati.  Na svakom će ulazu na istaknutom mjestu biti postavljena sredstva za dezinfekciju ruku. Nakon obavezne dezinfekcije, posjetitelji će putem audio zapisa ostaviti osnovne podatke (ime, prezime, broj telefona).

Prilikom ulaska i izlaska obvezno je nošenje zaštitne maske koja se smije skinuti tijekom gledanja projekcije. Sjedala su postavljena u parovima, metar i pol udaljena od sljedećih sjedećih mjesta, a ukupni kapacitet sjedala je 1500.  Fizički razmak obvezan je i prilikom ulaska i izlaska u Arenu.    

Na drugim filmskim lokacijama (INK i Kino Valli) primjenjivat će se iste mjere, a posjetiteljima će se na ulazu beskontaknto izmjeriti tjelesna temperatura. Ako mjerenje pokaže povišenu tjelesnu temperaturu, posjetitelj može pričekati petnaestak minuta, zbog eventualnog napora organizma uzrokovanog vrućinama, i ponovno zatražiti mjerenje. Posjetitelj koji ima potvrđenu povišenu temperaturu neće moći prisustvovati projekciji. Umjesto audio zapisa u INK i Kinu Valli gledatelji su dužni upisati osobne podatke u evidenciju posjetitelja.