Novosti

31/08/2020

Predstava Horror House project: Salto Mortale u dvorištu Rojca

U sklopu programa „Opčini me novim cirkusom“, kojim Udruga Čarobnjakov šešir predstavlja suvremene izvedbene kazališne forme, 2. i 3. rujna 2020. godine u dvorištu Rojca gostuje predstava zagrebačke kompanije Cirkoramakoja će izvesti prvi dio trilogije „Horror House project“ pod nazivom „Salto Mortale“.

Trilogija “Horror House project” predstavlja pogled cirkuskog umjetnika na život i materiju od koje je život satkan. Egzistencijalna rubnost, politika, želje i snovi, neke su od tema koje obrađuje s namjerom da uvuče gledatelja u suvremenu cirkusku svakodnevnicu.

Svaka od izvedbi predstave "Horror House Project" izvodi se za  pet gledatelja/ica koji sudjeluju u predstavi i zajedno s izvođačima prolaze sve korake ove predstave.
S obzirom na zajednički boravak u manjem prostoru izvedbe, a u skladu s epidemiološkim mjerama u cilju sprječavanja širenja COVID-19 bolesti, grupu isključivo mogu činiti osobe koje se i inače druže, žive ili rade zajedno - obitelji, prijatelji, kolege. Svaku od izvedbi može pogledati i 20 osoba koji imaju uobičajenu ulogu promatrača u publici.

 Autori su Jadranka Žinić Mijatović & Nikola Mijatović Bangavi, koji uz Petru Bokić i izvode predstavu.
Predstava će biti izvedena u šest termina,  2. i 3. rujna 2020. godine u 20:00, 21:00 i 22:00 sata.

Ulaznica je 20,00 kn, a prethodne rezervacije su obavezne na: c.sesir@gmail.com

Program „Opčini me novim cirkusom“, u sklopu kojega se održavaju predstave "Horror House project", sufinancira Grad Pula.