Novosti

02/10/2020

Pred nama posljednje dvije projekcije programa „Kino u kvartu“

U petak, 2. listopada kod škole na Velom Vrhu i u subotu, 3. listopada na Forumu održat će se posljednje dvije projekcije programa „Kino u kvartu“ kojega je ove godine inovativno osmislila Javna ustanova Pula Film Festival te je spremno prepoznata kod najmlađih i njihovih roditelja.

U petak, 2. listopadana igralištu Osnovne škole Veli Vrh održat će se projekcija obiteljske avanture Wendy 2 – Najbolji prijatelji zauvijeks početkom u 19.30 sati.

U subotu, 4. listopada, također u 19.30 sati, na Trgu Forum prikazat će se animirane avanture bez dijaloga Janko Strižić: Farmageddon.Upravo je ovaj nastavak namijenjen najmlađimao Janku Strižiću u svojem prvom dijelu doživio veliku popularnost te bio nominiran za nagradu Oscar, a njegov drugi dio donosi nova velika uzbuđenja.

„Kino u kvartu“ je program koji ima za cilj približiti film publici u njihovom svakodnevnom okruženju: na trgovima, igralištima i u parkovima a donosi poznate animirane i igrane dugometražne filmove koji su tijekom proteklih godina polučili sjajne rezultate te oduševili publiku i kritiku.

Program Kino u kvartu je na dosadašnjih 9 lokacija polučio izrazito dobru posjećenost, a ulaz je kao i na sve projekcije ovoga programa besplatan.

„Nadamo se da će nas posljednja  dva dana projekta  vrijeme poslužiti i da ćemo razveseliti još puno djece“, poručili su organizatori iz Javne ustanove Pula Film Festival.