Novosti

15/10/2020

Prezentacija razrađenih ideja prve Virtualne škole društvenih inovacija

U organizaciji Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u petak, 16. listopada 2020. godine na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ Pula u dvorani Istra s početkom u 10:00 sati održat će se završni događaj "Virtualne škole društvenih inovacija".

Od 38 prijavljenih sudionika, (12 timova), ostalo je njih 16 (5 timova), čije će se prezentacije razrađenih ideja čuti na završnom događanju.

Virtualna škola društvenih inovacija imala je zadanu temu: „Lokalna filantropija – mogućnost za inovativnost i zapošljavanje“. Sudionici su imali zadatak razraditiposlovni model novog društvenog poduzeća na temu „Filantropske priče Pule“.Poslovne modele sudionici su razrađivali u timova uz pomoć mentora - stručnjaka u području inoviranja, društvenog poduzetništva, marketinga i brendiranja, povijesti i storytelling-a.

Najbolji prijedlog bit će realiziran, a članovi pobjedničkog tima imat će priliku surađivati sa Zakladom u njegovoj realizaciji.

Događaj će biti dostupan široj publici online putem linka u nastavku: http://ovh.unipu.hr/b/dar-rdn-hpp

 

Projekt „+Resilient“ financiran je iz programa Interreg Mediteran 2014-2020 iz Europskog fonda za regionalni razvoj i sufinanciran od strane Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. U projektu sudjeluje 14 partnera iz 8 zemalja Mediterana a cilj mu je umrežiti, povezati i prenijeti znanja i dobre prakse poticanja i razvijanja društvenih inovacija i društvenog poduzetništva te utjecati na kreiranje jače institucionalne podrške na europskoj razini.