Novosti

02/11/2020

Edukacija „Upravljanje volonterskim programima“

U sklopu projekta Jačanje volonterstva u Istarskoj županiji Volonterski centar Istra organizira edukaciju „Upravljanje volonterskim programima“ koja je namijenjena predstavnicima neprofitnih organizacija koje u svoj rad uključuju volontere.

Edukacija će se u potpunosti provesti u online obliku, korištenjem ZOOM alata za audiovizualnu komunikaciju u stvarnom vremenu.

Za sudjelovanje u edukaciji „Upravljanje radom volontera“ obavezna je prijava, putem prijavnice na poveznici: https://forms.gle/6q9xGNfPXw7SdcXT8

Edukacija započinje u četvrtak, 5. studenoga 2020. godine u 10:00 sati.

Edukacija „Upravljanje volonterskim programima“ jedna je od aktivnosti projekta „Jačanje volonterstva u Istarskoj županiji“ Volonterskog centra Istra i partnera, usmjerenog na razvoj i promociju volonterstva u Istarskoj županiji, kroz djelovanje i jačanje lokalnog volonterskog centra, s ciljem povećanja broja volontera i jačanja kapaciteta organizatora volontiranja.

Projekt traje do kraja prosinca 2020. godine, a osim izobrazbe predstavnika neprofitnih organizacija, u razvoju i unapređenju rada s volonterima dostupna  je i savjetodavna podrška Volonterskog centra Istra.

Poziv za sudjelovanje na edukaciji nalazi se u privitku.