Novosti

04/12/2020

Bazeni od ponedjeljka 7. prosinca ponovno otvoreni za građane

Od ponedjeljka, 7. prosinca 2020. godine Gradski bazeni Pula – Pola bit će otvoreni za građane, dok će, prema Odredbi vezanoj za ograničenje natjecanja i treniranja sportaša koju je propisao Stožer civilne zaštite RH, a koja je stupila na snagu 27. studenog, samo sportašima I., II. i III. kategorije biti omogućeni treninzi.

Navedene kategorije sportaša trenirale su na pulskom kompleksu bazena i ovog tjedna. Korištenje bazena omogućeno je uz sve propisane epidemiološke mjere koje su na snazi u Gradskim bazenima Pula – Pola još od rujna ove godine uz dodatnu mjeru prema kojoj će se  u vaterpolskom bazenu omogućiti prisustvo maksimalno 30 osoba u jednom trenutku, dok će u manjem multifunkcionalnom bazenu broj korisnika biti sveden na petero.

„Odluku o ponovnom otvaranju kompleksa Gradskih bazena Pula – Pola donijeli smo nakon  ovotjednog tumačenja provedbe mjera od strane Stožera civilne zaštite RH i Ministarstva turizma i sporta, kao i nakon dodatnog savjetovanja sa Stožerom civilne zaštite Grada Pule i Zavodom za javno zdravstvo Istarske županije“, pojasnio je direktor Gradskih bazena Pula – Pola Ivan Glušac.

Radno vrijeme Gradskih bazena Pula – Pola je i nadalje svakog dana od 06.00 do 22.00 sata.