Novosti

11/12/2020

Poziv za sudjelovanje na radionici „Biti volonter/ka“

Volonterski centar Istra poziva zainteresirane za sudjelovanje na online radionici „Biti volonter/ka“ koja će se održati u utorak, 15. prosinca 2020. godineod 15:00 do 16:30 satikorištenjem platforme ZOOM.

Radionica „Biti volonter/ka“ održava se u sklopu projekta „Jačanje volonterstva u Istarskoj županiji“, namijenjena je svim građanima zainteresiranima za volontiranja s  ciljem unaprjeđenja znanja i osnovnih vještina važnih za volontiranje te pripreme sudionika za volontiranje u organizaciji.Tijekom radionice sudionici će biti upoznati s ključnim pojmovima te različitim oblicima volontiranja, ciklusom menadžmenta volontera te ulogom koordinatora/ice volonterskih programa, kao i pravima i obvezama volontera/ke i organizatora volontiranja. Također, sudionici će imati priliku promišljati o dobrobiti i vrijednosti volontiranja te o motivaciji za volontiranje.

Partneri na projektu su Grad Pula, Grad Buje, Srednja škola “Vladimir Gortan” Buje, Grad Pazin i Gimnazija i strukovna škola Jurja Dobrile Pazin.

Projekt se provodi u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2020. godine uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

Poveznicu je moguće pronaći na društvenim i mrežnim stranicama Volonterskog centra Istra.

Prijave su obavezne, a primaju se do 13. prosincanakon čega će prijavljeni sudionici putem e-maila dobiti poveznicu za ZOOM.

Za sva pitanja zainteresirani su mogu obratiti Volonterskom centru Istra na e-mail: vci@vci.hrili telefonskog kontakta: 097/671 3214 (Aleksandra) i 097/676 6252 (Sanja).