Novosti

14/12/2020

U cilju dodatnog povećanja sigurnosti u prometu na više lokacija u gradu nastavlja se s postavljanjem usporivača prometa

Nakon što su umjetne izbočine jastučastog oblika postavljene u Stankovićevoj ulici,  neposredno prije raskrižja s Ulicom Rimske centurijacije i na dijelu Rakovčeve ulice, neposredno prije raskrižja sa Zadarskom ulicom, kao i pripadajuća signalizacija, a sve u cilju smanjenja brzine kretanja vozila, od sutra, u ovisnosti o vremenskim prilikama, nastavit će se s postavljanjem dodanih umjetnih izbočina jastučastog oblika neposredno prije raskrižja Stankovićeve ulice i Varaždinske ulice, te Rakovčeve ulice i Ulice Rimske centurijacije. 

Naime, temeljem izrađene projektne dokumentacije i ishodovane suglasnosti MUP-a, uspostavom ovim prometnih rješenja povećava se sigurnost svih sudionika u prometu.  

Nadalje, do petka 18. prosinca 2020. godine, ukoliko vremenski uvjeti dozvole, umjetne izbočine jastučastog oblika postavit će se i  na dvije lokacije u Tomasinijevoj ulici i Krležinoj ulici, na Kavrerskom putu, gdje će se postojeće umjetne izbočine zamijeniti jastučastim, te jedan par na dijelu Koparske ulice (kod Stande).

Mole se svi sudionici u prometu na dodatan oprez i poštivanje nove organizacije prometa na navedenim ulicama.