Novosti

18/12/2020

Grad Pula građanima predstavio besplatne Viber Božićne naljepnice

Kako bi dodanto uljepšao predstojeće blagdane Grad Pula je danas svojim građanima predstavio besplatne Viber Božićne naljepnice koje će dodatno uljepšati svakodnevnu konverzaciju između obitelji i prijatelja.

“Pula svakoga dana sve više napreduje u digitalizaciji i realizaciji projekata koji našim građanima olakšavaju svakodnevni život. Vjerujem da će se ove zabavne naljepnice koje su posebno lokalizirane prema našim već tradicionalnim blagdanskim junacima i kulturnim spomenicima, svidjeti svim generacijama i da će ih naši građani rado dijeliti” – poručio je gradonačelnik Boris Miletić

Od danas je tako svim zaljubljenicima u Pulu i fanovima dopisivanja na društvenoj mreži "Viber" dostupan paket personaliziranih božićno-novogodišnjih Viber naljepnica.

Ako ste do sada tražili jednostavan način da svojim prijateljima i obitelji zaželite sretne blagdane, a da usput podijelite čarobnu atmosferu božićnog ruha Pule, ove naljepnice će vas oduševiti.

Puljani, ali i više od milijardu Viber korisnika, od danas mogu besplatno preuzeti ovaj originalni set naljepnica i podijeliti pulsku božićnu čaroliju s ostatkom svijeta. Preuzmite ovaj božićni paket klikom na link, uživajte, dijelite i čestitajte svima!

Naljepnice se mogu preuzeti ovdje: Čarobna Pula blagdanske naljepnice .