Novosti

17/03/2021

Novi stupovi javne rasvjete i u Kranjčevićevoj ulici

Grad Pula redovito provodi aktivnosti koje imaju za cilj poboljšanje infrastrukture javne rasvjete na području grada. Slijedom navedenog najavljuju se radovi zamjene 6 stupova javne rasvjete u Kranjčevićevoj ulici na potezu od raskrižja sa Radićevom prema Besenghijevoj ulici. U kontekstu istih aktivnosti podsjetimo da je Grad Pula kroz prethodno razdoblje već zamijenio dotrajale stupova javne rasvjete u predmetnoj ulici i to na potezu od Radićeve do Marulićeve ulice.
Osim ovih najavljenih radova koje trgovačko društvo Zanitel planira završiti do 24. ožujka ove godine, trenutno se izvode i radovi na zamjeni derutnih stupova javne rasvjete duž Mornaričkog trga do Besenghijeve ulice, a koji radovi su nastavak aktivnosti po izvršenoj zamjeni derutnih stupova javne rasvjete na potezu od Ulice Veruda do raskrižja s Mornaričkim trgom.  
Isto tako u tijeku su i radovi rekonstrukcije javne rasvjete u Ulici sv. Ivana koji su sastavni dio projekta rekonstrukcije postojeće rasvjete u predmetnoj i Carrarinoj ulici.

Za vrijeme odvijanja radova na snazi su odgovarajuće privremene regulacije prometa te se mole građani za dodatan oprez te poštivanje prometne signalizacije.