Novosti

27/05/2021

Podjela sadnica građanima u povodu Dana mjesnog odbora Kaštanjer

Mjesni odbor Kaštanjer u suradnji s Gradom Pulom, tradicionalno krajem svibnja, raznim aktivnostima obilježava Dan mjesnog odbora. Dolaskom pandemije uslijedile su epidemiološke mjere, nisu bila dozvoljena javna okupljanja te su se predstavnici mjesnog odbora preusmjerili na druge aktivnosti koje su na prigodan način doprinijele i uljepšale njihov mjesni odbor.

Tako su u prosincu darivali dječicu vrtića na području mjesnog odbora, ali se i sada pripremaju na poseban način obilježiti Dan mjesnog odbora.

Naime, u petak, 28. svibnja 2021. godine s početkom u 19 sati, u sklopu manifestacije „Cvijet gradu 2021. godine“  dijelit će se sadnice za uređenje okućnica i terasa kako bi kvart Kaštanjer bio što ljepši i ugodniji za život svih njegovih stanovnika. Na križanju Japodske i Ulice Rimske centurijacije, između meksičkog restorana Epulari i dječjeg igrališta, predstavnici mjesnog odbora svojim će sugrađanima dijeliti sadni materijal (ljetnice). Tradicionalna aktivnost izbora najljepše okućnice ili balkona na njihovom području, bila je jedna od najdražih akcija mjesnog odbora.

Pozivaju stanare s područja mjesnog odbora Kaštanjer da se odazovu i dođu po svoju sadnicu i na taj način obilježe Dan mjesnog odbora.

Organizatori se unaprijed zahvaljuju svim mještanima na pridržavanju epidemioloških mjera i održavanja fizičke distance.