Novosti

28/05/2021

Obilježen Dan škole Monte Zaro

Osnovna škola Monte Zaro danas, 28. svibnja 2021. godine proslavila je Dan škole. Unatoč epidemiološkim mjerama i potrebi poštivanja raznih Protokola zajedničkim su snagama osmislili brojne aktivnosti kojima su uveličati ovaj dan.

Tom je prigodom učenik Blaž Grabrić proglašen NajZarovcem, a Emina Hadžić NajZarovkom u školskoj godini 2020./2021. godini. Uslijedilo je i podizanje zelene zastave te je otvorena i izložba fotografija sa školskog foto natječaja pod nazivom „Fotkaj se s knjigom“. Otvorenju su nazočili autorica pobjedničke fotografije učenica Melani Poljanec sa svojim 6.b razredom, razrednicom Rosanom Zupičić Smoković i pomoćnicama u nastavi Biserkom Perčić i Tanjom Jambrović. U holu škole postavljena je izložba radova o školi, a obilježavanje Dana škole sukladno epidemiološkim mjerama odvijalo se u skupinama po razrednim odjelima.

Filmovi o školi autora učitelja informatike Zlatka Laseka i Barbare Grgec Mošnja postavljeni su na Facebook stranici školske knjižnice i na You tube kanalu škole.

U rujnu ove godine Osnovna škola Monte Zaro proslavit će 60. rođendan.