Novosti

07/06/2021

Otvorenje ljekarne Forum na Velom Vrhu

Danas se na Velom Vrhu otvorila ljekarna Forum u sklopu Istarskih ljekarna. Ljekarna je to koja je do nedavno adresu imala na Trgu Forum, te se zbog povećane potražnje i rasta broja stanovništva na tom dijelu grada preselila na novu lokaciju, na Velom Vrhu. Svečanosti je u ime Grada Pule prisustvovala zamjenica gradonačelnika Ivona Močenić.

Ivanka Živković mag. pharm., ravnateljica Istarskih ljekarni pozdravila je okupljene među kojim je bila i pročelnica za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije, Sonja Grozić Živolić, uz prisutne članove Upravnog vijeća Istarskih ljekarni, predstavnike Mjesnog odbora Veli Vrh, predstavnica Udruge GEA, kolege, partnere i sve prisutne građane, pozdravila je i zahvalila Istarskoj županiji kao osnivaču na nesebičnoj pomoći i realizaciji ovog projekta.

Prisutne je u ime Grada Pule pozdravila zamjenica gradonačelnika Ivona Močenić dodavši kako u posljednje vrijeme svjedočimo povećanju broja stanovništva na području Velog Vrha i Štinjana, te kako će ova ljekarna uvelike doprinijeti kvaliteti zdravstvene zaštite stanovništva ovog područja. Iskoristila je priliku zahvaliti i Istarskoj županiji, djelatnicima ljekarne te poželjela svima puno zdravlja, jer kako i sama zamjenica kaže, ono je ipak najpotrebnije.

Istarske ljekarne obavljaju ljekarničku djelatnost u sklopu primarne zdravstvene zaštite primjenjujući znanstvene, stručne i na dokazima utemeljene postupke, znanja i vještine te osiguravaju stalnu, kvalitetnu i sigurnu opskrbu stanovništva lijekovima, medicinskim proizvodima, kozmetikom s posebnom namjenom te širokom paletom dodataka prehrani.