Novosti

14/07/2021

Zamjenik gradonačelnika Bruno Cergnul posjetio Rin Tin Tin u ljetnom kampu na kupalištu Stoja

Od 1.srpnja vrtić Rin Tin Tin započeo je s radom u ljetnom kampu koji su organizirali na gradskom kupalištu Stoja. Više od 30 djece prijavilo se za boravak na moru i sa svojim prijateljima uživaju u ljetnim radostima.

Zamjenik gradonačelnika Pule Bruno Cergnul danas, 14. srpnja 2021. godine posjetio je odgajateljice i djecu te pozdravio ovu inicijativu kojom se obogaćuje i omogućava kvalitetnije djetinjstvo i stjecanje nezaboravnih trenutaka. Zamjenik Cergnul obradovao je djecu i odgajateljice sladoledom.

Djeca u ljetnom kampu borave na Stoji od 6,30 do 16,30 sati. Dolazak je predviđen do 8,30 sati te se nakon doručka spuštaju na plažu gdje se kupaju u moru, uz pratnju odgojiteljica i zdravstvene voditeljice. Sva su djeca samostalni plivači, a za one zainteresirane ove je godine organizirana škola plivanja koja se u suradnji s Plivačkim klubom Arena održava tri puta tjedno.

Dječje aktivnosti organizirane su po grupama i sukladno interesima, djeca mogu odabrati kojim će se radionicama i vrsti aktivnosti priključiti. Nakon jutarnjih radionica, dolazi vrijeme ručka koji se iz vrtića dovozi svakodnevno na Stoju, nakon čega slijdi mali odmor i mirne aktivnosti po odabiru djece uz čitanje priča, razgovore te slušanje glazbe u hladu ili društvene igre.

Ravnateljica Dječjeg vrtića - Scuola dell` infanzia "Rin Tin Tin" Pula-Pola Tamara Brussich zahvalila je zamjeniku Cergnulu na dolasku te iskoristila priliku da pohvali odgajateljice, zdravstvenu voditeljicu, spremačice, kućnog majstora koji predano i ove godine sudjeluju u ljetnom kampu i vode računa da se mališani zabave i osjećaju ugodno.