Novosti

30/07/2021

Čestitka gradonačelnika NK Istri 1961 u povodu 60. obljetnice

U povodu 60. obljetnice Kluba NK Istra 1961 gradonačelnik Pule Filip Zoričić uputio je čestitku koju prenosimo u cijelosti:

U povodu značajnog jubileja kojega slavite, 60. obljetnice osnutka Kluba NK Istra 1961, u ime Grada Pule i svoje osobno, upućujem Vam iskrene čestitke.

Proteklih šest desetljeća Kluba obilježeno je brojnim usponima, ali i izazovnijim trenucima kako to već život nalaže. Ipak, jedno je sigurno – svi se rado sjećamo najvećeg uspjeha Kluba kada je boje naše Pule predstavljao u finalu Hrvatskog nogometnog kupa sezone 2002./03. godine u kojem ste sudjelovali i ove, obljetničke godine.

Uz osvajanje naslova prvaka 2. HNL u dvije sezone, svakako smo najponosniji što već 18 godina u Klubu imamo dostojnog nogometnog predstavnika u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi.

Ujedno čestitam i na vrijednom dokumentarnom filmu, snimljenom u prigodi obilježavanja ove značajne obljetnice, kroz kojega ste obradili povijest od 1967. godine i sve bitne trenutke koji su prethodili Klubu kakav je danas.  

Želja mi je da svi zajedno budemo iznimno ponosni na Vaše rezultate i neka Vas to motivira da iz dana u dan budete još bolji.